tükör ragasztása csempére

A tükör ragasztása csempére történhet egyszerűen

Amikor otthonunk berendezést tervezzük, akkor gyakran használhatunk olyan megoldásokat is, amikre elsőre nem gondolnánk. A tükör ragasztása csempére nem éppen egy megszokott eljárás, de a modern technikai fejlesztéseknek hála ez már könnyen megoldható feladat. A Sikaflex® 118 Extreme Grab például egy olyan készítmény, amivel kiváló eredmény érhető el. De miért döntsünk ennek a használata mellett?

Biztosan jó megoldás a tükör ragasztása csempére?

Amikor felmerül a tükör ragasztása csempére, mint ötlet jogosan vetődhetnek fel bizonyos aggályok. Régebben, a még nem megfelelő termékek alkalmazása esetén könnyen tapasztalhattunk olyat, hogy a felrakott tárgy leesett a falról. Ez egy tükör esetében nagyon kellemetlen következményekkel járna. Ettől ma már nem kell tartanunk. A tükör ragasztása csempére teljesen biztosságosan történik és jó eséllyel még csak ideiglenes kitámasztást sem kell alkalmaznunk. A nagy tapadóerővel bíró készítmény azonnal megtartja a tükröt a végső pozícióban. Egyedül arra figyeljünk, hogy az jó helyre kerüljön.

A tükör ragasztása csempére végtelenül egyszerű

A stabil csempefelületbe lyukat fúrni nem mindig egyszerű. Ez eredményezhet repedést, törést. Ha pedig 2 lyukat kell készíteni, akkor megeshet, hogy az egyik kicsivel lentebb-fentebb kerül, ami máris egy ferde felületet ad ki. A tükör ragasztása csempére ezzel szemben csak annyiból áll, hogy megtisztítjuk a felületet, majd a ragasztót felvisszük a tükör hátuljára és végül nekinyomjuk azt a falnak. Egy vízmértékkel könnyen beállíthatjuk az egyenletes síkot és készen is vagyunk. Válaszuk bátran ezt a megoldást, mert nem fogunk csalódni.

Check Also

pedikűr termékek

Sokat segíthetnek a lábápolásban a pedikűr termékek

A professzionális pedikűr termékek használata nem csak szépség-, hanem egészségügyi szempontból is előnyös. Akár otthon …